Skip to main content

Oefentherapie

In de oefentherapie werken we aan je natuurlijke houding en beweging. Die is voor ieder mens uniek. Het is een boeiend proces om je vastzittende weefsels of automatische patronen of houdingen te gaan herkennen en ruimte te maken voor een gezond en dynamisch bewegen. Voelend bewegen vanuit jouw middelpunt. Met meer begrip en compassie voor je eigen (en daarmee ook andermans) keuzes en gedragingen.

Behandelingen voor

  • Keuzestress
  • Rug-, nek-, hoofdpijnklachten
  • Spannings-, stress gerelateerde klachten, burnoutklachten
  • Ademhaling gerelateerde klachten
  • Problemen met houding en beweging, balansverstoringen
  • Zwangerschapsklachten
  • Bewustwordingsproces en persoonlijke groei en ontwikkeling

Kosten

Behandeling: € 67,-
Intakegesprek: € 82,-

In mijn loopbaan als oefentherapeut heb ik gewerkt met contracten met zorgverzekeraars in het reguliere circuit en in de alternatieve zorg.
Een aantal jaar geleden heb ik gekozen te gaan werken zonder contracten. Dit bevalt me erg goed. Echter betekent dit dat er helaas geen vergoeding uit de aanvullende verzekering mogelijk is.

Mocht je interesse hebben in een behandeltraject maar problemen hebben met de kosten per behandeling, neem gerust contact met me op.

aanhalingstekens 2   Als het lichaam iets weet dan is er verbinding tussen lichaam en geest.
Die informatie is dan echt van jezelf.   aanhalingstekens 2

Ute Strub

Keuze stress

Ik heb er veel last van gehad en af en toe nog. Keuze stress zie ik al bij hele jonge kinderen die zo'n grote hoeveelheid aan keuzes krijgen voor geschoteld. Een ijsje kiezen van die heerlijke poster met ijsjes bij de snackbar kan heel wat tijd in beslag nemen. Lange periode in hun ontwikkeling is voor kinderen kiezen uit twee mogelijkheden meer dan genoeg.