Skip to main content

Wat zeggen ouders over de speelgroep:

  • "Sinds ik met mijn dochtertje bij de speelgroep kom, speelt zij thuis veel zelfstandiger".
  • "De speelgroep voelde voor mij aan als een familie, jammer dat ik ga verhuizen".
  • "Ik heb veel geleerd over de omgang met mijn dochter, dit had ik niet verwacht".
  • "Mooi om te zien hoe Judith van een omgekeerde tafel een zandbak maakt en van een plank met kussens een wiebelplank, heel creatief".
  • "Ik leer hier hoe mijn kind met eenvoudige dingen als een lege plastic fles, wat kurken en wasknijpers eindeloos kan spelen".
  • "Op mijn handen zitten en toekijken hoe mijn zoontje speelt, mij en hem zelfvertrouwen gegeven".

Mijn ervaringen met de oefentherapie van Judith zijn zeer positief. Het uitgangspunt is de eenheid, het samenspel van lichaam en geest. Verrassend hoe ze je kan laten voelen en ervaren hoe het op een dieper niveau met je is, ook hele kleine oefeningen of simpele aanrakingen hebben een groter effect dan je zou verwachten. Wat ik zo gewaar word is vaak een ontdekking. Aansluitend op wat je zelf aangeeft wat je nodig hebt, waar je behoefte aan hebt, in combinatie met wat Judith ziet dat nodig is voor je, past ze ieder moment haar benadering speciaal op jou gericht aan. Ik kom bij haar terug in mijn eigen kracht. Kortom: een bijzonder heilzaam avontuur.

Ilja (Amsterdam)

Ik ervaar de behandelingen van Judith als een klein rustpunt in mijn leven. Een moment van aandacht voor mijn lichaam en geest. Na een kort gesprek en een paar oefeningen voel ik mij altijd rustiger en meer verbonden met mijzelf.

Wessel (Badhoevedorp)

Ik had al jaren last van klachten aan mijn been en rug. Ik ben doorgestuurd door de specialist naar oefentherapie. Zo kwam ik bij Judith terecht. Ik heb er heel veel baat bij. Heb nu al een hele tijd geen last meer. ik kan heel goed merken dat geest en lichaam samen gaan. Daar wordt veel aandacht aan besteed en dat doet mij heel goed. Ik sport zelfs weer twee keer in de week. Dus voor mij heeft het een heel positief effect.

Petra (Uithoorn)

Na een stevige burnout kwam ik bij Judith terecht. Ik liep al jaren alleen nog maar op steunzolen in bergschoenen en had de hoop opgegeven ooit nog gewone schoenen te kunnen dragen. Maar in de loop van het eerste jaar begon mijn houding subtiel te veranderen en durfde ik het aan schoenen te kopen zonder steunzolen. Ik wandel weer een uur zonder problemen op gewone schoenen. Ik vertrouw weer op mijn lichaam. ………….. Judith is zorgzaam, neemt de tijd voor mij, legt waar nodig is helder uit. Ze koppelt de fysieke wereld aan de psyche zodat ik steeds duidelijker de signalen van mijn lichaam leer verstaan en ga honoreren. Het bijzondere is dat de eerste oefeningen zich steeds weer herhalen met verdieping en ik zo tot op het bot anders leer staan. Ze vraagt geen stringent oefenprogramma, maar een liefdevol herhalen en uitproberen van houdingen die het lichaam helpen wakker te maken.

Joke (Amstelveen)

De ontwikkelingsmotoriek bij Judith is een goede combinatie voor mij met de psychosociale therapie, m.i. versterken beide invalshoeken elkaar. Daarnaast ervaar ik in Judith een fijne gesprekspartner en een prettig steunend mede-mens.

Marianne (Kudelstaart)

Door vertrouwen en loslaten in Beweging komen. Visualisaties, voelen en leren luisteren (naar mijzelf), fysiek en mentaal. Bewust worden dat ik er mag ZIJN. In al mijn beperkingen en pijn, voel ik meer vrijheid.

Linda (Zandvoort)

Judith is een schat van een vrouw, met ook nog eens een berg mensenkennis. Ze is nieuwsgierig en open, ziet alles, kijkt dwars door je heen en hoort ook nog eens alles (wat je zegt en wat je niet zegt!). Dat kan confronterend zijn. Maar omdat je ook zo goed met haar kunt lachen, is het toch veilig om met haar de diepte in te gaan... 

Astrid (Amsterdam)

Via de specialist werd ik verwezen naar Mensendieck en gelukkig kwam ik bij Judith terecht. Nadat ik 3 weken totaal niks meer kon heeft ze me er boven op geholpen. Nu werk ik  weer een paar dagen in de week. Ik blijf voorlopig één maal per maand in behandeling. Ik zie het als onderhoud; mijn auto heeft toch ook onderhoud nodig.  De behandeling is veel meer dan alleen een oefentherapie behandeling!


Ans (Uithoorn)