Google+

Cursus voor zwangeren

Voel je gesteund, geef aandacht aan het natuurlijke proces van zwanger zijn en bevallen. Leer de belangrijkste vaardigheden om te bevallen; spannen en ontspannen, ademhalen, verantwoordelijkheid nemen, loslaten èn vertrouwen. In alle lessen is er ruimte voor: ervaringen uitwisselen, fysieke oefeningen, korte uitleg over het natuurlijke proces van bevallen.

In de cursussen voor zwangeren geef ik zoveel mogelijk aandacht aan het proces van verandering dat gaande is als je zwanger bent. Zwanger zijn is voor iedere vrouw een ontwikkeling, een proces naar iets nieuws. De fysieke veranderingen kunnen ook geestelijke en/of emotionele veranderingen geven voor jezelf en je omgeving. Zwangerschap is de fase waarin het fundament van je kind wordt gelegd. De basis voor een goede zwangerschap en bevalling begint bij een goede zorg voor jezelf! 

Wat komt er aan bod in de cursus?

rozebullit Houding en beweging, de invloed van je zwangerschap op je lichaam en eventuele klachten. Hierop gerichte oefeningen.
rozebullit  Ademhalen bewust en onbewust, hoe zit dat? Ervaren en oefenen van de ademhaling.
rozebullit  Spanning en ontspanning, herken je dat bij je zelf? De wisselwerking tussen lichaam en geest. Wat kan je er zelf aandoen? 
rozebullit  Ontsluiting van de baarmoeder, hoe ga je daarmee om?
rozebullit  Uitdrijving, een oerkracht, wat kan je verwachten?
rozebullit  Wat is handig om te weten over je pas geboren baby? 

 

Zwangerschapscursus, klik voor inschrijven op:

Zwangerplus

 

Samen Bevalt Beter cursus, klik voor inschrijven op;

Samen bevalt beter

 

Ouder - Kind bijeenkomst, klik voor inschrijven op:  

Ouder & kind workshop

 

 

 

 

a4rechts

 

       a4onderonder